Entitats ecologistes fan pinya per presentar una moció als ajuntaments de la conca del Ter i del Fluvià contra la privatitzacio d’Aigües Ter Llobregat i pel compliment dels cabals de manteniment del Ter

Posted on 18 de Juliol de 2012 per

2


Les entitats ecologistes fem xarxa i ens declarem contràries a la privatització de l’empresa pública Aigües Ter-Llobregat (ATLL). Coinsiderem que la privatització de la gestió de l’aigua no té cap justificació tècnica, econòmica, social ni ambiental i per aquest motiu, engeguem una campanya per tal que els ajuntaments de la concat del Ter i del Fluvià presentin una moció contrària a l’esmentada privatització i amb el compromís de garantir el compliment dels cabals legals de manteniment del riu Ter. Podeu consultar la moció a aquest enllaç.

Amb tot, us convidem a l’acte de presentació de la campanya i del document de moció que tindrà lloc el proper divendres a la seu de la demarcació de Girona del Col•legi de Periodistes de Catalunya.

Campanya emmarcada dins de la plataforma AIGUA ÉS VIDA.

Acte: Roda de Premsa.
Presentació de la proposta de moció contra la Privatització d’Aigües Ter-Llobregat i pel compliment dels cabals ecològics de manteniment del Riu Ter.
Data: 20 de juliol de 2012.
Hora: 11:30h del matí
Lloc: Carrer Nou del Teatre, 1. 2n, 1a. Girona

Entitats convocants:

– Associació de Naturalistes de Girona
– Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona
– Centre per a la Sostenibilitat Territorial
– Ecologistes en Acció
– Gent del Ter
– Grup de Defensa del Ter
– LIMNOS
– POT (Plataforma d’Oposició als Transvasaments)

Per a declaracions i/o aclariments:
Sergi Solà – 669*500*693 / Pau Masramon – 669*868*665