Avui jornada: Dret Humà a l’Aigua i Talls a les 18:30 ¡Máxima difusió!

Posted on 16 de Mai de 2013 per

0


El passat juliol de 2010 l’Assemblea General de les Nacions Unides va reconèixer el Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament, un reclam històric de la ciutadania arreu del món. La seva implementació o una traducció efectiva a la legislació vigent però, no s’està produint. Tot el contrari, la crisi que assola el nostre país està comportant una vulneració sistemàtica d’aquest dret. A la regió metropolitana de Barcelona, per exemple, el inicis de talls d’aigua es van multiplicar per tres, passant de 27.000 el 2011 a 72.000 el 2012. En aquest sentit calen polítiques públiques que promoguin, respectin, protegeixin i garanteixin aquest dret doncs l’aigua és element clau per la cohesió social i indispensable per la dignitat humana.

Per tot això, des de la Plataforma Aigua és Vida hem organitzat la jornada. “El dret humà a l’aigua i els talls” (en adjunt el programa complert). Es tracta d’una jornada de treball que tindrà lloc el pròxim 16 de maig a per tal d’iniciar un procés ciutadà que tingui com a fi la implementació efectiva del Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament a Catalunya (en adjunto el programa complert). La jornada es desenvoluparà de 18.30 a 20.30 a la seu de Comissions Obreres (via laietana 16, planta 1a) i comptarà amb les intervencions inicials de:

  • Albert Recio, Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona
  • Gabriel Borràs, biòleg i professional del cicle de l’aigua
  • Jaime Morell, Associació espanyola d’Operadors Públics d’Abastament i Sanejament

Posteriorment s’iniciarà un debat i intercanvi amb tots els assistents, en el que ens agradaria comptar amb la vostra participació. També t’animem a fer difusió de l’acte als teus companys i companyes així com entitats que puguin estar interessades.

Posted in: General