Més d’una quinzena de taules preguntaran el 25 de maig sobre l’abastament d’aigua a Lleida

Posted on 13 de Mai de 2014 per

0


El proper dia 17 comença el vot anticipat

L’Assemblea en Defensa dels Serveis pública ha organitzat més d’una cinquinzena de taules pel dia 25 de maig, coincidint amb les eleccions europees. L’objectiu és que les lleidatanes i lleidatans pugin respondre a la pregunta “Voleu que el servei d’abastament d’aigua de Lleida sigui gestionat directament per l’Ajuntament?”.

Les taules se situaran properes als col·legis electorals i situades en diferents barris de Lleida per tal d’assegurar que hi ho vulgui pugi respondre a la pregunta que es formula. Un total de 12 col·lectius de la ciutat (Els Amics del Segre, ARRAN, CUP, Lo Comu, Dones de Lleida, Ecoxarxa, SEPC, Indignats de Cap Pont, Ipcena, Marea Groga, Procés Constituent i USTEC-STES) s’han sumat a la iniciativa i constituiran les diferents taules d’una consulta inclosa dins el Multireferèndum que es durà a terme arreu de Catalunya.

D’altra banda, la Universitat de Lleida acollirà el proper dissabte dia 17 la jornada “S’escriu aigua es llegeix democràcia”, organitzada per l’ADSP i l’Associació “Aigua es Vida”. L’acte traslladarà fins a Lleida diferents iniciatives ciutadanes que, des de diferents punts dels Països Catals i de l’Estat espanyol, han lluitat en defensa de l’aigua i de la seva remunicipalització.

Les jornades seran el tret de sortida del vot anticipat del Multireferèndum, que es perllongarà durant tota la setmana.

Etiquetat: ,
Posted in: Lleida