2 Octubre – L’abastament d’aigua a Barcelona i els condicionants del Ter – Presentació del llibre “Barcelona i l’aigua” de Joan Gaya

Posted on 2 d'Octubre de 2014 per

0


Benvolguts i benvolgudes,

El  proper dijous 2 d’octubre Joan Gaya, enginyer industrial que ha dedicat  la seva carrera professional a l’aigua, presentarà el seu llibre “Barcelona i l’aigua” a la  demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya :

L’autor  fa una revisió històrica de les circumstàncies en que s’ha desenvolupat  l’abastament d’aigua a Barcelona, en especial des de la segona meitat  del segle XX, i la relació entre l’administració local i la Societat  General d’Aigües de Barcelona.

Aquestes  circumstàncies han condicionat en bona part la planificiació   hidràulica de Catalunya i en especial la portada del Ter que encara  avui no ha trobat un encaix adient ni entre els receptors ni a la conca  del Ter.

L’autor

Joan  Gaya (Lleida, 1945) és enginyer industrial. La seva dedicació  professional a l’aigua ha estat des de diverses perspectives:  universitari, sanitari, regidor de l’ajuntament de Girona, assessor de la Federació de Municipis de Catalunya, consultor i gerent del CONGIAC.

Ha  estat membre dels consells d’adminitració de la Junta de Sanejament i  de  l’Agència Catalana de l’Aigua en representació de la FMC entre 1984  i  2005.

Programa

19.00h – Benvinguda i presentació de l’acte a càrrec de la demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya

19.10h – Presentació del llibre a càrrec d¡Antoni Puigvert, escriptor i periodista

A continuació, l’autor del llibre farà un repàs al que s’exposa al  llibre convidant als assistents a participar d’un petit col·loqui i  torn obert de preguntes.

20.45h – Cloenda de l’acte

Cal confirmar assistència trucant al 972.21.19.12 o bé enviant un correu a girona@eic.cat (aforament limitat)

Anuncis
Posted in: Sense categoria