Vols rebre més informació? Contacta’ns!

Si vols participar o col·laborar escriu a *aiguaesvida@gmail.com*.

Si vols rebre més informació de la Plataforma Aigua és vida deixa’ns el teu correu a través d’aquest formulari (hem tingut problemes amb el registre així que sino has rebut emails de la Plataforma des de fa setmanes et recomenem que tornis a deixar el teu correu):

14 Responses “Vols rebre més informació? Contacta’ns!” →

 1. francesc bachs

  2 de Novembre de 2014

  Hola som un grup de persones que al juny del 2013 vam ocupar un bloc sencer de l’antiga Caixa del Penedés a Vilanova i la Geltrú que el tenía tancat des-de feia quasi 4 anys. en aquest temps ens hem obert al barri i a la gent, constituin’t l’associació no lucrativa: RED SOCIAL-ACCION GLOBAL. Hem volgut negociar amb l’Ajuntament per que ens possin un comptador per pagar el servei de l’aigua i la sèva resposta ha sigut, tallar-nos aquest vital servei. L’alcadesa de CIU, Sra. Neus, fent gala d’una hipocressía sense precedents ens diu que “no té raonaments jurídics per donar-nos aquest servei” En aquest bloc hi viuen 18 famìlies en edat compresses dels 4 a 84 anys i actuament estem transportant l’aigua amb garrafes i pujánlas a má a tots els pissos des-de una font municipal pública propera al bloc. Voldíe’m demanar-vos ajuda i preguntar-vos si hi ha cap mena de mecanisme per tal d’obligar a aquest Ajuntament a camviar el seu criteri. Molt agraïts.
  Francesc Bachs

  Respon
 2. Hola vull saber si teniu coneixement d’alguna plataforma per poder només pagar el consum de l’aigua perquè de 15 euros de consum la factura puja 82 euros.
  Gràcies
  Pilar Bosch

  Respon

  • aiguaesvida

   25 de febrer de 2013

   La plataforma aigua és vida ho estem estudiant com fer-ho. Tenim un grup de treball específica a la ciutat de Barcelona si t’interessa escriu-nos i t’hi sumem. Una abraçada

   Respon

   • Oliver T. Derius

    29 de Setembre de 2013

    Hola… Jo també estic interessat en rebre informació quan sorgeixi la plataforma a Barcelona.

    Salutacions,
    Josep Manuel

 3. Ens podem adherir com a comunitat de veïns ?

  Respon
 4. Teniu correu electronic de contacte? Gràcies!

  Respon
 5. Hola. He vist el video sobre ‘Water Fracking’, el mètode per fracturar roca al subsol mitjançant aigua a pressió. No sé si les dades que es donen son correctes o no, però si us puc dir que aquest video més aviat promociona aquesta pràctica, abans que criticar-la. No crec que fos el video que vosaltres voliau penjar, No?

  Respon
 6. Estic d’acord d. q. sigui de conceció pública pero no com fins ara ,, si no hi ha responsavilitat públca com volem fer la gestió ? avans hi té q. haber cura del pobla . Quina consciència hi ha del hus del aigua ? no hi han uns passos a fer avans ? .

  Salutacions . Anims ¡

  Respon
 7. Gracies txopii!!!!! Et llegeixo i et veig. T’escolto i et veig. Allí estic també on el cel de nit és còsmica i blau.
  Te

  Respon
 8. Como comprenderis a nosotros el agua de todo catalunya, no la queremos, si queremos recuperar el control y cuidado de todas las aguas de l’alta Garrotxa.
  Haced con ello lo que creais conveniente.

  txopii.

  ACA

  “Els Rius son germans nostres, perque ens alliverent de la sed”

  Anonim ancestral

  Benvolguts Srs:

  L’ass. AYLA del mas La Farga de Beget- 17.867 -Alta Garrotxa, dedicada a la permacultura en la seva mas extensa expressio.

  Y en nom de l’A.V.R.A.G.O. , Associacio de Vehins Residents a L’Alta Garrotxa Oest, representades per mi, pregunto:

  Que n’han fet dels nostres peixos ? , que n’han fet de les nostres aigues clares ? que n’han fet dels nostres ocells ? que n’han fet de tota vida de ribera ???

  Aquest correu Electronic comença molt indio, pero acaba molt america.

  Desde que al 1986 el Sr. Jordi Pujol va “alliberar” les aigues i van pasar a titularitat publica, no se que s’ha fet en altres lloc, el que si se es que aquí, en el meu riu, avans ens hi banyabem i agafavem truites de 2 pams, ara despres de la seva gestio el que agafem de 2 pams son els “furrullos de merda” de la NO depuradora de Beget que baixent surant, i si t’hi bañes alla vostes amb las consecuencias, hasta el tifus pots agafar.

  Com a Cap del Consell d’Ancians de l’Alta Garrotxa, prenc posesio de nou dels nostres Rius, Fonts, Ivets i sorgencies de tot tipus, dins de tot l’espai denominat per vostes com a EIN de l’Alta Garrotxa.

  Els nostres advocats presentaran una demanda per danys i perjudicis de totes les depuradores e intervencios que Vds. aurient d’haber fet en tots els anys que fa que ostenten la titularitat d’aquestes aigues i no han fet, amb multes y recarrecs iguals als que vostes posen als particulars, mes els interessos, dels interessos, del interesos…

  Es per aixo que a partir d’Avui, els donem per asebentats de que els fem un “EMBARC PREVENTIU DE TOTS ELS SEUS BENS” incluida la titularitat de l’Aigua y qualsevol cosa que malvaratin a partir d’ara els hi imputarem com a Penal. Adelantannos aixi al “Pelotazo” de CaixaBank, i esent creditors anteriors.

  Em despedeixo de vostes, att.

  Chief txopii mayans de la farga

  Segons els seus sistemes de registres, i per cortesia:
  ( Jordi Castells Quintana dni. 01.101.509-Q)

  Respon
 9. Bon dia,

  Ens agradaria poder concertar una entrevista per poder parlar de la privatització de l’aigua i els aspectes que suposa.

  Estaríem encantats de poder realitzar l’entrevista el proper dimecres 16 a les 12.30 hores dintre del nostre magazine matinal Planeta Prat. La durada aproximada de la mateixa es de 10 min en directe i de manera telefònica,

  En espera de resposta ,

  Moltes gràcies

  Andrés Agudo

  Producció

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: