Jornades sobre aigua i democràcia (tubologia)

Posted on 11 de Novembre de 2014 per

1


L’aigua ja no corre pels rius sinó pels tubs: fins i tot els rius mateixos s’han convertit en gairebé-tubs. Grans planificadors preveuen el transvasament del Roine, l’enllaç de les línies elèctriques, tubs que travessen continents i ens porten el gas d’Algèria… Les grans corporacions planifiquen més i més tubs: volen tenir la població captiva i posseir el control de les aixetes.

Com conèixer millor el futur que ens espera si no fem res per evitar-ho? Quines eines tenim al nostre abast? Com podem fer sensible el conjunt de la població enfront d’aquests temes perquè pugui empoderar-se? Com ajuntar i unir les nostres massa sovint aïllades reivindicacions?

Amb temps, ironia i bon humor volem discutir-ho. També amb els millors experts europeus. També amb l’ajuda d’altres disciplines, d’altres camps.  Parlant de les alternatives que hi ha sobre la taula.

Les Jornades es desenvoluparan els dies  22 i  23 de novembre 2014, a  Barcelona, en l’espai de  NOVA. L’assistència és lliure, però us podeu inscriure aquí. Aquí teniu el Programa definitiu català.

Organitzen: XNCA, EWM, CRAUE

Un col·laborador ja ha deixat un riu lliure, emportant-se el tub

Un col·laborador ja ha deixat un riu lliure, emportant-se el tub.

Posted in: Europa